Oberon Design Siena fall ger ett klassiskt utseende för din iPad

Förra året tog jag en titt på mycket trevligt läderfodral till min iPad 2 gjord av Oberon design. Jag kom hem förra veckan för att se ett annat paket från Oberon Design och öppnade upp för att upptäcka de skickas tillsammans en ny Siena iPad täcker för iPad 2 och 3. Jag ser också att de nu har fall för den populära Nexus 7 tablett, Nook, och Kindle-enheter.

Den Oberon Design Siena fallet anlände inslagna i brunt papper med en tenn charm fäst på utsidan, samma som den sista Oberon fall jag utvärderas. Eftersom jag aldrig begärt eller fick höra ett fall kom jag hade ingen aning om vad som väntar. Jag var ganska glad över att se en svart och blå himmel fall i paketet eftersom färgschemat är sannolikt vad jag skulle välja själv. Du kommer att hitta en liten charm och extra elastisk gummiband inuti förpackningen. Jag visade Siena ärendet till min fru och hon sa att det såg fantastiskt och var en mycket attraktiv fall.

Den Oberon Design hemsida säger att Brendan Smith, ägare och fann i Oberon Design, reste till Italien och besökte den muromgärdade staden Siena. Lädret arbete han såg att det inspirerade denna nya linje av ärenden som liknar klassiska handen bunden bokomslag. Som ni kan se, är Siena fallet enklare än de intrikata mönster på sina andra iPad, men jag måste säga fallet ser stor och är också ganska funktionella. Det är intressant att läsa att de inte har någon inventering eller inneliggande lager. De gör fall efter order placeras och det vanligtvis tar 3-5 vardagar att slutföra.

Ryggraden är ett framträdande inslag i Siena fallet med sju upphöjda åsar på en separat del av läder som används för att ansluta de främre och bakre delar av fallen tillsammans. Ryggraden färg rinner ut i fram- och baksidan med den sekundära färgen tar upp resten av locket. Lädret är ganska tjock och skyddande med insatser i fickorna för att erbjuda en hel del skydd för din iPad. Det finns ett par små fickor inuti frontluckan för visitkort med en skinnflik i mitten på vänster sida där de elastiska fäster att hålla ärendet öppet i liggande läge. Det finns också en stor filt bit på framsidan som är installerad för att skydda skärmen.

På insidan höger sida där din iPad vilar hittar du tre fasta läder hörnband för att hålla din iPad på plats. Det övre högra hörnet är säkrad med ett gummiband så att du först placera din iPad i botten av fallet och sedan glida till vänster med det sista steget är att placera det elastiska bandet över det övre högra hörnet. Det tog mig en lite ansträngning för att få min iPad under den övre vänstra bandet, men jag gillar att veta om det hålls säkert på plats. Det finns också en liten bit nedanför volymknappen som hjälper till att hålla iPad säkert på plats.

Det finns en öppning för bakåtvänd kamera och som tydligt i pappersarbete som medföljer fallet är förskjuten en bit när du först börjar använda fallet. Oberon konstaterar att lädret kommer att sträcka sig naturligt med tiden och kameran kommer att radas upp i öppningen. Det är fantastiskt att se de tänkt på detta snarare än bara foder upp att börja där det kunde ha varit blockerar kameran som läder sträckor. Du får också tillgång till din 3.5mm headsetuttag Apple anslutningsporten, volymknapp, skjut / låsknappen, och strömbrytaren.

Oberon Design använder blyfri Britannia Tenn i sina produkter som du kan se i många bild på deras hemsida. En liten bit är fäst vid det övre höljet, som är mindre än den som ses på deras andra iPad täcker. Du placerar sedan den korta elastiska öglan över det och håll ärendet avslutat.

Det finns en tunnare elastiskt band som kommer ut ur två hål på höger sida och om du vill använda fallet i liggande format du drar ut denna elastiska bandet (det är fastsatt under bakstycket och kommer inte ut hela vägen) vik målet och ställa den elastiska över fliken finns på insidan av frontluckan stycket. Du kan sedan stötta upp fallet och din iPad i landscaper orientering för att njuta av filmer eller arbeta med Office-dokument. För att gå tillbaka till stående orientering du drar den elastiska tillbaka fram till omslagets ficka. Jag tyckte det var lustiga att läsa sina instruktioner med en linje som säger: “Vänd locket till horisontellt läge och ligger på en bordsskiva och Bob din farbror!”

Jag njöt av Oberon Design Siena iPad 2 täcka och gillar det skydd den erbjuder. Jag har burit min iPad mer än innan målet kom, delvis beroende på att vilja visa upp fallet och att det känns bra att bära runt. Siena fall erbjuder fasta skydd med tjocka läderpaneler och ser fantastiskt. Jag förstår lädret kommer att bli mer smidig med användning och färgen kommer att fördjupas med tiden på grund av den egna garvningsprocessen. Det är bra att detta fall fungerar i liggande eftersom jag använder min iPad ganska lite för medieinnehåll.

Den Oberon Design Siena iPad täcker är tillgänglig för $ 123 och finns i 13 olika färger i två stilar. Du kan köpa dem med svarta ryggar eller med färgade ryggar och svart under resten av locket. Jag skickades en med svart rygg och tror som ser mer traditionella. Fallet känns bra i handen och jag är säker på min iPad löper ut långt innan fallet gör.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Kolla in flera fler bilder på Oberon Design Siena iPad täcker i mitt, bildgalleriet.