HP: s senaste stationära datorer är Omni 27 allt-i-ett och HPE h9 Phoenix

För allt prat om Ultrabooks och tabletter, skulle du tro att den stationära datorn har gått slocknat. Men stationära datorer är HP: s bröd och smör, och företaget verkligen inte ge upp på dem ganska så snart.

Inför CES är HP meddelar Omni 27 Allt-i-ett och HPE Phoenix h9, två stationära inriktnings två mycket olika typer av konsumenter.

Omni är en allt-i-ett-dator utrustad med en 27-tums 1080p (1920 x 1080 upplösning) LED-bakgrundsbelyst display. HP ger möjlighet sof dual-och quad-core Intel-processorer, upp till 2 TB lagring, och en TV-tuner.

Också ombord är en HDMI-ingång, Blu-ray-enhet, ett par USB 3.0-portar och fyra USB 2.0-portar. Du kan också lägga till Omni 27 till HP: s snabbt växande lista av Beats Audio enheter.

Med Omni All-in-One HP också driver magiska Canvas Software, som härmar appen erfarenhet av tabletter med sin lättanvänt gränssnitt.

HP kommer att börja sälja Omni All-in-One för $ 1199 när den blir tillgänglig den 8 januari.

Också meddelade på tisdagen var paviljongen HPE h9 Phoenix, en mer våldsam utseende PC förmodligen med sitt öga på konsumenter av Alienware datorer. Byggd med spel i åtanke, erbjuder Phoenix en åtta-core AMD FX-8100 processor, ett Radeon 7670 GPU, 160 GB SSD-enhet och 8 GB RAM. HP erbjuder också möjlighet att vätskekylning, samt en andra hårddisk.

Phoenix startar på $ 1149.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus