Hands-on översyn: SuperTooth Disco Bluetooth-högtalare

Skröt som “bara bärbara högtalare på marknaden för att trådlöst strömma 28 watt” av ljud, har SuperTooth Disco gjort sin väg till dansgolvet. Här är en praktisk översyn.

INRÄTTA

Uppsättningen processen är enkel och mycket samma som alla andra Bluetooth A2DP-aktiverade enheten. Men det absolut första man måste göra är att ladda batteriet. Min granskning enhet var död vid ankomsten, så jag inkopplad helt enkelt in den i väggen med den medföljande DC-laddare och disco lampor påslagna. (Oroa dig inte, det ser inte något liknande en verklig discokula, även om LED-lampor är vit …)

SuperTooth Disco är kompatibel med de senaste versionerna av iPhone, iPad, iPod Touch och andra telefoner, datorer och MP3-spelare som stödjer Bluetooth A2DP. Det finns också en praktisk 3,5 mm ljudkabel för PC eller MP3-spelare som inte har Bluetooth-funktioner som ingår i rutan.

ANVÄNDNING

Para ihop SuperTooth Disco med min Bluetooth-aktiverade enheter visade sig vara lite svårare än förväntat. Bara för att Disco är påslagen betyder inte att det är redo att ansluta. Det skulle också visa upp på listan över tillgängliga enheter på min iPhone och MacBook Pro Bluetooth inställningsmenyerna, men anslutningen skulle inte komplett, även med ett lösenord.

Det verkliga tricket är att hålla strömknappen i fem sekunder eller hur lång tid det tar för LED-lampan blinkar rött och blått sken. Från och med då var jag kunna strömma musik från min iPhone och MacBook Pro sömlöst. Men jag gillar att använda kabel samt det sparar på batteriets livslängd – särskilt för iPhone.

På tal om batteriet är Disco bjudet att pågå i tre till fyra timmar non-stop med hög volym musik (kanske en house party eller i parken) eller upp till 10 timmars måttligt spelade låtar, till exempel när du lyssnar på radio i ett hemmakontor. Naturligtvis, om du är hemma, kan du bara hålla Disco högtalare inkopplad längre användningstider.

TILLGÄNGLIGHET

SuperTooth Disco är tillgänglig nu för $ 149,00. Jag tyckte att det här högtalare att vara mycket användbart hemma eftersom det är otroligt bärbar och fortfarande ger mer än gott om ljudkvalitet och bas (som kan slås på med en särskild knapp) för att ha en liten insamling av gäster eller bara vid direktuppspelning TV-program från Hulu på min dator.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7 ? Det kommer att kosta dig