Fler rykten cirkulera om en 15-tums Apple MacBook Air anländer i april

Här är en annan anledning att inte köpa en 15-tums MacBook Pro just nu. En ny rykte från Storbritannien hävdar att Apple kommer att släppa en 15-tums MacBook Air så snart som nästa månad, vilket kan visa sig vara populära bland köpare som letar efter ett Air med en större skärm.

Brittisk hemsida Electricpig säger att det talade med en MacBook tillbehör leverantör, som säger att 15-tums Air levereras utan en optisk enhet och Ethernet-anslutning, men kommer att innehålla hamnar längs varje sida av den bärbara datorn. Även om detta icke namngiven källa är “en viktig aktör i MacBook dockningslösningar,” Apple är ökända för att hålla tredje parter i mörker om framtida planer, så jag skulle inte nödvändigt att ta denna information till banken.

Återigen, detta är inte första gången vi har hört att om en större MacBook Air är på gång. Och i april tidsram potentiellt rader med Intels lansering av sin nya Ivy Bridge-processorer för bärbara datorer.

Med tanke på att utgångspriset för en 13-tums MacBook Air är $ 1299, kommer en 15-tums version inte billigt. Skulle du vara på marknaden för en större MacBook Air? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

[Via Fudzilla]

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet