Jawbone bekräftar det inte lämnar fitness wearables företag

Jawbone bekräftade i ett uttalande på tisdag den inte kommer att avslutas fitness bärbara företag, i motsats till tidigare rapporter som sade att det var slut produktionen av sin Up linje.

Spekulationer om att Jawbone är spännande wearables verksamhet eller gå i konkurs helt och hållet är falsk “Jawbone berättade Engadget.” Denna spekulation tycks härröra från felaktiga insinuationer som gjorts i ett blogginlägg där reportern har sedan skrivit “korrigering.” Tyvärr andra medier plockade upp innan reportern skrivit korrigering och sprida denna falsk information.

Rapporten sade Jawbone hade sålt sitt resterande inventering av UP2, UP3 och UP4 till en tredje part återförsäljare att samla in pengar.

Jawbone förblir helt engagerade till innovativa in och bygga stora wearables produkter. Företaget har aldrig varit mer spännande om dess pipeline av teknik och produkter och ser fram emot att dela dem när du är klar, “företaget fortsatte.” Vi hanterar våra lagerpositioner enligt interna affärsprocesser, och strategiska produktlivscykel mål. Denna situation är inte annorlunda och vi kommer att fortsätta att stödja alla våra produkter på marknaden.

Fortune rapporterade tidigare Jawbone är att minska fokus på hälsa och wearables samtidigt som man försöker sälja sin högtalare verksamhet.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt