iPhone, iPad batteri dränering snabbare på iOS 7.1? Du är inte ensam

iPhone och iPad-användare som kör den senaste programversionen, iOS 7.1, är betydligt tömmer batteritid, enligt vissa användare.

Apples iOS 9 uppdatering kommer att hålla din iPhone och iPad batteri kör längre. Här är hur man spara energi med den senaste programvaran.

Den iterativa programuppdatering, släpps på måndag, har ett antal nya funktioner, bland annat tillgänglighets tweaks och användargränssnitt konstruktionsändringar, tillsammans med, ett antal säkerhetsfixar.

Enligt, den senaste forskningen, är iOS 7.1 redan på 21 procent av alla iPhones och iPads – gör den till en av de snabbast upptag av ett nytt mobilt operativsystem version i modern historia.

Men trots interna omfattande tester och fem iterativa betaversioner utfärdat till Apple utvecklare, batteritid på vissa enheter verkar vara släppa mycket mer än det gjorde på iOS 7.

Ars Technica testade batteriets livslängd över ett antal enheter, inklusive iPhone 5s och iPad-modeller, och upptäckte att batteritiden var i nästan alla fall något lägre i iOS 7.1 än den senaste versionen av sin föregångare, iOS 7.0.6, som landade i mitten av februari, med en SSL-anslutning buggfix.

Men som inte tar hänsyn till några av de klagomål från vissa Apple-kunder.

Från Apples egna diskussionsforum, sade en användare, “laddning under natten minskade från 100 procent till 30 procent.” Samtidigt har andra sett liknande droppar i batteritid. En annan användare sade: “mitt batteri avlopp till 50 procent inom en timme eller så efter intensiv användning på den lägsta nivån av ljusstyrka, och jag tycks förlora cirka 5-7 procent när på standby 5 timmar eller så.

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7 ? Det kommer att kosta dig

Andra sade att de hade 24 timmars måttlig till tung användning, men nu får hälften. Några såg ännu mer dramatiska droppar i deras batteritid. Ett forum ledamot sade, “Jag laddade bara batteriet till 60 procent en timme sedan … men nu är 36 procent.”

Och det finns fler och fler rapporter från Apple forum.

Twitter-användare har också varit ganska röst- på rapporterade problem

Dåliga nyheter: Efter fem månader av tester, iOS 7.1 har en iPhone batteri-dödande bugg. Goda nyheter: iOS 8 är bara sex korta månader bort. Kanske 7.

Någon annan ser ovanligt mycket ström från batteriet på iOS 7.1 b4?

Det är kanske bara mig, men jag märker vissa batterifrågor efter uppdatering till iOS 7.1

iOS 7.1 är till synes fruktansvärt på batteriets livslängd.

Wow iOS 7.1 dödar mitt batteri.

iOS 7.1 tömmer ut batteriet som galna.!

Denna uppdatering 7,1 suger. Tömmer batteriet på mina 5s, fördröjda ljud, och en wonky pekskärm. Ledsen om jag favorit dina slumpmässiga tweets.

Allt som allt, medan rapporter om batteriet laddas ur inte verkar vara isolerade, det finns inte ett tydligt mönster ännu fram – om det finns en – av vilka enheter som påverkas och varför. Det är värt att notera att inte alla har problem, med vissa rapporterar att batteritiden har förbättrats avsevärt

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig