Nook Tablet redan i butik: Låt billig tablett krig börja!

Barnes & Noble tog det direkt till Amazon när det nyligen meddelade Nook Tablet. Det påpekades gång på gång vid lanseringen händelsen hur Nook Tablet har bättre hårdvarukomponenter än Kindle Fire. Amazon svarade genom att sända Kindle Fire i förtid, och B & N har hämnas in natura som Nook Tablet redan förekommer i B & N butiker.

Tidiga leveranser är sällsynta i den elektroniska rymden konsumenten, eftersom det är vanligare att se förseningar i att få produkter till konsumentens händer. Det verkar billig tablett kriget har lämnat podiet och är nu i diken, med Kindle Bränder och Nook tabletter sjöfarten i förtid.

Kindle Fire och Nook Tablet är liknande i form och funktion, med en $ 50 prisskillnad som skiljer de två. B & N är snabb att påpeka hårdvara skillnader som gör Nook Tablet värt det extra priset, men det kan vara en farlig utspel som de flesta vanliga konsumenter inte bryr sig om tekniska saker. Den billigare pris och bekanta Kindle varumärke kan ge Amazon ett ben upp i billiga tabletten krig.

Det kommer att bära titta på hur marknaden reagerar på Nook Tablet gång allmänt tillgängliga. Det rapporteras Amazon har redan sålt en miljon Kindle Fire tabletter före leverans, och det är en viktig start i kampen mot Nook Tablet. B & N inte avslöja Nook Tablet försäljningssiffror hittills.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

New Nook Tablet har ett skott mot Kindle Fire, Amazon Kindle Fire ekonomi: Fokus på aktuella värdet för kunden, Amazons senaste Prime utspel: Kindle boklån, The Nook Tablet är en $ 249 känga på Amazon Kindle Fire (första intryck) \; Amazons Kindle Reader omfattar webbläsaren baser, tillägger Firefox, Amazon och Barnes & Noble kan bromsa till Android hacking

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett