Logi BLOK Skydds Keyboard Case: Något robust, mycket produktiv (översyn) Review

Den Logi BLOK Skydds Keyboard Case består av torget fallet för iPad Air två och en löstagbart tangentbord. Den senare lägger till iPad fallet med magneter som gör det lätt att ta tabletten att använda utan tangentbordet.

Fallet har ett stativ bakom iPad som stöder variera betraktningsvinkeln från 20 grader till 70 grader. De ovanliga fyrkantiga hörn är förstärkta för att ge extra skydd för de mest utsatta delen av iPad när de släpps. Jag har inte testa detta med min dyra iPad Air 2.

Det finns utskärningar i målet för att ge tillgång till alla reglage och portar av iPad, med undantag för volym och ström knappar. Dessa pressas på markerade platser på fallet för att fungera. Fallet är något tjockare än konkurrerande tangentbord fall, men det är en rimlig kompromiss för extra skydd dessa fall saknar. Logitech kunde lägga detta skydd samtidigt som fallet relativt tunn (0,87 inches) och ljus (1,4 pund). Dessa siffror inkluderar fallet och tangentbordet.

Sätta iPad Air 2 i Logi BLOK Skydds Keyboard Case är mycket svårt, även när du följer instruktionerna. Det tog mig över fem minuter, och mer än en gång kände jag att jag skulle skada iPad. Få ut av fallet är lika hårt så planerar att lämna det så länge. Detta är en öm punkt i en annars bra exempel design.

Den tunna tangentbordet fäster vid BLOK fallet med en magnetremsa som kör bredden på tangentbordet. Detta är ungefär som tangentbord för Surface tabletter, även om tangentbordet på BLOK par över Bluetooth.

Den tangentlayout är typisk för iPad tangentbord och alla knappar är där du förväntar dem. Nycklarna har precis rätt motstånd när den trycks och bra nyckel resor. Detta är en av de bästa iPad tangentbord Jag har använt och som täcker de flesta större modeller. Skriva på BLOK känns lika bra som på de flesta bärbara datorer och bättre än många. Jag gillar verkligen att använda detta tangentbord.

Tangentbordet inrymmer batterierna för tangentbord som Logitech hävdar har en batteritid på fyra år. Unikt, istället för att använda ett förseglat internt batteri Logitech använder två användar utbytbara mynt batterier. Dessa är de lättillgängliga CR2032 3V batterier. Det finns en liten bricka som glider ut för att ge tillgång till batterierna.

Den Logi BLOK Skydds Keyboard Case från Logitech är ett relativt lätta väskan som erbjuder en hel del skydd för iPad Air 2 för droppar upp till sex fot. Den cykelställ som rekvisita upp iPad är justerbar och ger en robust arrangemang när det gäller som en laptop.

Tangentbordet är enastående och en av de bästa för iPad som jag har använt. De ovanliga mynt batterier som driver BLOK är klassade för ett liv i fyra år och är utbytbara av användaren.

Fallet

IPad Air 2 i fallet lätt kan tas loss från tangentbordet för att använda som en tablett. Det är en lite tung men inte olidligt så, vikten är en rättvis handel-off för det skydd den erbjuder. Eftersom cykelställ är på baksidan av fodralet kan användas utan tangentbord som kan vara praktiskt för att titta på video.

Logitech har skapat en iPad Air två fall som överbryggar gapet mellan tunga tåliga fall och de utan mycket skydd. Den Logi BLOK Skydds Keyboard Case är en fröjd att använda och är tillgängligt från Logitech för $ 129,99.

Jag har också testat Logi BLOK Skyddande Shell, som är densamma som denna en men utan cykelstödet och tangentbordet. Den tredje modellen av Logi BLOK linjen är densamma som den tangentbordsmodell men med fallet (med stativ) endast.

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

Tangentbordet

Slutsats