NetApp intron mjukvarudefinierad objekt lagring för hybrid moln adoption

NetApp på tisdag rullade ut en ny objektlagringsmjukvaruerbjudande som det står hjälper organisationer utnyttja hybridmoln.

Den StorageGRID Webscale stöds av Amazon S3 och lagrar upp till 100 miljarder objekt i en enda elastisk behållare som kan distribueras i skilda datacenter. Den körs på en virtualiserad serverinfrastruktur med antingen NetApp E-seriens system datalagring eller tredjepartslagringssystem tillhandahåller Storage Foundation.

Lagrings Företaget sade Webscale är en grundläggande plattform inom sin strategi att invända lagring, eftersom det tar upp kostnader, efterlevnad, tillgänglighet och prestanda.

Dagens organisationer genomgår explosiv tillväxt i ostrukturerade data. NetApp hjälper företag att få ut mesta möjliga av sina strategiska IT-investeringar med datahantering och lagring som levererar hastighet, säkerhet och skalbarhet som behövs “, säger Dan Neault, SVP av datacentret Solutions Group på NetApp.” Utnyttja 10 år till företag objekt lagring erfarenhet ger StorageGRID Webscale en grund för mjukvarudefinierad, globalt distribuerade objekt butiker med en politik som gör det möjligt att styra uppgifter placering och skydd över hela världen.

Mer

Godan, mata världen med öppna uppgifter

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

Ansluten behöver moln era bättre nätverk

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

NetApp lanserar privat lagring av Microsoft Azure, NetApp börjar skatte 2015 stryk Q1 uppskattningar stark Q2 utsikter, NetApp införs en komplettering av lagrings lineup, lägger till alla flashtillval

Data Management, Godan, mata världen med öppna data, stora datamängder, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, moln, Ansluten behöver moln era bättre nätverk, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip