People att öppna Kina enhet

SINGAPORE – Enterprise tillverkare People Inc kommer att tillbringa åtminstone US $ 1 miljon till etablera sin närvaro i Kina.

Kontoret Peking, som kommer att lanseras nästa vecka, har cirka 15 ingenjörer inom forskning och utveckling. People planerar att fördubbla antalet anställda genom att lägga till säljare och konsulter, säger Ray Kloss, People Asien-Stillahavsområdet chef för industri och produktmarknadsföring.

Den Pleasanton, Kalifornien-baserade företaget erbjuder en svit av webbaserade analytiska lösningar som hjälper företag att hantera sin kundrelation, supply chain, mänskliga resurser och finansiella resultat. Hela sviten, som kallas People 8, kommer att finnas tillgänglig på förenklad kinesiska från slutet av månaden, sade Kloss. För hela artikeln se http: //asia..com/newstech/applications/0,39001094,39036513,00.htm på denna webbplats Asien. –Irene Tham, Särskilda till webbplatsen News

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Ansluten behöver moln era bättre nätverk

Huawei hausse på moln mål, men försiktig i följande genom

ZTE öppnar rösta för sin crowdsourced enhet, meddelar Axon 7 Mini

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, moln, Ansluten behöver moln era bättre nätverk, Cloud, Huawei hausse på moln mål, men försiktig i följande igenom, Smartphones, ZTE öppnar rösta för sin crowdsourced enhet, meddelar Axon 7 Mini