Mobil Nations meddelar Talk Mobile 2013, lanserar 3 juni

Många av oss mobila entusiaster tenderar att följa många platser, särskilt de som fokuserar på vårt operativsystem val. Eftersom jag är ganska enhets agnostiker, jag följer alla fyra Mobile Nations platser: iMore, Android Central, Crackberry, och WPCentral. Redaktörerna för Mobile Nations platser meddelade Talk Mobile 2013 som kommer att föra ett samtal på 10 mobila ämnen för de kommande månaderna.

Som framgår av pressmeddelandet

De tog nyligen Cali Lewis och John Pozadzides av GeekBeat.TV till New York för att filma innehåll för Talk Mobile 2013. De två kommer att moderera början av varje funktion med en rundabordsdiskussion om mobila s webbplats redaktörer Phil Nickinson, Kevin Michaluk, Rene Ritchie och Daniel Rubino. The Talk Mobile 2013 händelse växte från smartphone Round Robin händelser som vi används för att hålla där redaktörer från varje plats skulle prova andra plattformar och skriva om sina erfarenheter.

Jag tjänstgjorde som redaktör för Nokia experter i två år, men sedan Nokia gav upp Symbian och flyttade till Windows Phone så jag beslutat att fokusera på bloggar här på hemsidan. Det är fantastiskt att se framgång under på Mobile nationerna och redaktörerna, liksom många andra mobila webbplats redaktörer, är mina vänner och kollegor.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien