HP lanserar Android röstaktiverade tabletter för Indien

HP lanserade, nya tabletter i slutet av förra året, och sedan vd Meg Whitman uppgav att de var tvungna att komma tillbaka in i telefonen verksamheten. Så först rapporterade om Re / kod, meddelade HP Slate6 och Slate7 VoiceTabs för Indien marknaden.

HP hade en utmärkt kör med handdatorer tillbaka i slutet av 90-talet / början av 00-talet och sedan försökt sig på Windows Mobile-enheter som iPAQ Mobile Messenger och iPAQ 910. Det såg verkligen lovande när HP köpte Palm och webOS, men då deras VD tappade boll och dödade vad som kunde ha varit en ledande plattform för smartphones.

Dessa nya röst tabletter kör äldre Android Jelly Bean 4.2 OS med en quad-core processor, IPS högupplösta skärmar, fronten mot stereohögtalare, fem megapixel bakre kamera, 16GB internt lagringsutrymme med microSD-kort stöd, och dubbla SIM kapacitet.

Det fanns ingen prisinformation tillgängliga och de förväntas vara tillgängliga i Indien i februari. Detta kan vara ett sätt för HP att testa vattnet innan du hämtar tillbaka i smartphone marknaden, men det finns inget mycket spännande att se höra vid denna tidpunkt.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

CES 2014: Best in show, fyra megatrender för företag; 11 ‘född-to-fail “värsta prylar på CES 2014, Vem vinner CES 2014: Qualcomm eller Intel, Samsung tabletter:? Är 12,2 inches overkill, sex skäl? varför Android datorer kan vara störande

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7