Nya smartphones ser ut som äldre, komma över det

Samsung meddelade Not II och, Ativ S; förra veckan, ser vi rykten om nya, Nokia Lumia-enheter, och rykten om den nya iPhone och alla dessa enheter ser i stort sett densamma som tidigare modeller med små tweaks. Jag ser en hel del folk gråter om detta på Twitter, har jag varit kända för att squawk om det också, men ärligt vad människor söker i innovativ smartphone design? Konsumenterna tycks föredra stora enheter med pekskärm och det finns bara så mycket du kan göra med en display, en ram, och en back med en kamera. IMHO, kommer den verkliga nyheten och spänning från vad OS ger och hur det gör ditt liv bättre.

Av alla tillverkare, tror jag Nokia tar det mest innovativa tillvägagångssätt genom att trycka kamerateknik och även göra polykarbonatanordningar i olika färger. Samsung har börjat lägga till fler färger till Galaxy S III linje samt och nyskapande i sin Android programvara. HTC One X är en mycket väl utformad enhet och jag hoppas att se den används tillsammans med sin nästa Windows Phone-enhet. Ja, jag tror vi kommer att se en HTC Windows Phone 8 enhet som ser nästan ut som One X så komma över det. Telefon hårdvara är sannolikt inte att förändras mycket förrän saker som batteri och displayteknik göra stora språng.

Det ryktas nästa iPhone ser ut att helt enkelt vara en längre iPhone 4S och jag hoppas verkligen Apple har mer upp sin sleave än så. Brian Hall verkade ha samma tankar som mig och skrivit en mycket detaljerad artikel om ryktas nya iPhone och designen. Jag är faktiskt beroende av det som jag är intresserad av att prova ut en ny iPhone igen, men jag tror att det kommer att ta mer än en längre display för att få mig att köpa en. Android och Windows Phone är mer spännande mobila plattformar för mig personligen.

Jag är inte en smartphone designer, men jag är nyfiken på att höra om ni läsare har idéer till innovationer inom hårdvara. Är du nöjd med små hårdvaruförbättringar med nya operativsystem eller vill du se mer?

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien