MWC 2015: Cyanogen OS kommer att driva kommande Alcatel hjälte 2+

(Alcatel), Läsare av denna blogg sannolikt har listat ut hur man köper en Cyanogen OS driven OnePlus One, men massorna kan fortfarande bli förvirrad av de begränsade försäljningsdatum och bjuda enbart tillgänglighet.

Med den kommande Alcatel hjälte 2+, kommer konsumenterna att kunna köpa en Cyanogen OS-enheten i Nordamerika utan att behöva spela spel med hårdvarutillverkaren.

Den kommande Alcatel hjälte 2+ har en planerad lanseringsdatum för Q2 i Nordamerika den Alcatel One Touch Store drivs av Amazon. MSRP blir bara $ 299 och enheten kommer att ha följande specifikationer

Alcatel säljer ett brett sortiment av hårdvara och denna kommande hjälte 2+ ser bra ut på papperet. Med tanke på Alcatel starka närvaro på den mobila marknaden, kan detta partnerskap vara precis vad Cyanogen behöver komma in fler händer.

4G fungerar bara halva tiden i Brasilien

MWC i bilder: De bästa smartphones, kläder, och tabletter

Datasekretess, förtroende, och nya tjänster: Varför kan det bara handla om små uppgifter

MWC, 4G, 5G. OMG: När din smartphone stenar men nätverket suger

Samsung lanserar Galaxy S7, S7 kant: Är det värt en uppgradering, Lenovo lanserar tablett som syftar till företagsanvändare, HP lanserar Elite x3, en business-class Windows 10 phablet, Senaste high-end Ubuntu telefon kommer att finnas tillgänglig globalt, LG G5? vs Samsung Galaxy S7: Vilken är det nya flaggskeppet Android smartphone, Huawei lanserar ny MateBook 2-in-1 PC, Samsung utrustar 360: Kan det ge virtuell verklighet ett företag vinkel, Cisco domstolsverkets mobila nätoperatörer med nya plattform? ; När alla smartphones är identiska och nästan gratis, bara tjänster materia, Mobile World Congress

Display: 6-tums Full HD (1080 x 1920) TFT 16M färgskärm + inbyggd penna, Processor: MT6592 2,0 GHz okta-core ARM Cortex-A7 processor, Operativsystem: Cyanogen OS 11 på Android KitKat 4.4.4; Kamera: 13 megapixlar huvudkameran och 5MP främre kameran, video Capture: Full HD 1080p 30 bilder per sekund video capture, Minne / lagring: 2 GB RAM / 16GB lagrings (utbyggbart till 32 GB via microSD), Mått: 160.5mm x 81.6mm x 7,9 mm

Rörlighet, 4G fungerar bara halva tiden i Brasilien, hårdvara, MWC i bilder: De bästa smartphones, kläder, och tabletter, säkerhet, data integritet, tillit, och nya tjänster: Varför kan det bara handla om små uppgifter, rörlighet, MWC, 4G, 5G. OMG: När din smartphone stenar men nätverket suger

kongress 2016 mobila världen