IBM, Twitter formulärdata partnerskap

IBM och Twitter förfalskade en allians som skulle ge Big Blue tillgång till data sociala nätverk och utsätta den för företagsapplikationer.

De båda parterna meddelade uppgifter partnerskap som i slutändan gör det möjligt för Watson kognitiva datasystem tillgång till Twitter-data. I ett blogginlägg, Twitter noterade följande

Detta meddelande har varit år i vardande. Twitter data ansträngningar började när vi först gjorde våra offentliga data tillgängliga för analys. Sedan dess har vi gjort stora framsteg när det gäller att få sociala uppgifter i händerna på beslutsfattare. Vårt förvärv av Gnip tidigare i år var en viktig milstolpe eftersom det ger oss ett företag-grade plattform som ger mer än 15 miljarder sociala aktiviteter per dag till en levande ekosystem av kunder och partners som innovativa användning av dessa data.

Samarbetet mellan IBM och Twitter kommer att kretsa kring följande

Villkoren för affären har inte offentliggjorts, men belysa hur Twitter affärsmodell kan utvecklas baserat på värdet av data back-end samt reklam. Andra företag som Dataminr samarbetar också med Twitter till ytan data och värdefull information. se även

Q & A med Dataminr VD Ted Bailey: Making Twitter brandslang talan

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Twitter dataintegration med IBMs molnbaserade analystjänster såsom Watson Analytics;. Enterprise applikationer från de båda parterna. Det första försöket kommer att kretsa kring att integrera Twitter data med IBM: s ExperienceOne kundengagemang svit,. Konsulttjänster som kommer att genomföra branschspecifika användningsområden för Twitter data i vertikaler såsom bank, detaljhandel, resor och transporter.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september