I Washington, är en allt-online-gymnasiet född

Washington state rullade ut en Internet gymnasiet idag, med Insight School of Washington, den första som gör det möjligt för studenterna att ta examen utan att delta i en fysisk skola, rapporterade Seattle Post-Intelligencer

Kritiker som de lärarfacket kritiserade flytten som en smygande charter skolor, som väljarna har avvisat tre gånger. “En stor del av lärandet arbetar ansikte mot ansikte med en lärare och andra studenter – och online-endast skolor inte låta det hända”, säger Rich Wood, en talesman för Washington Education Association, staten lärarna “union. “Det finns en stor potential där, men det borde verkligen vara att komplettera traditionell utbildning.

Löftet, tidigare guvernör Gary Locke sade, är att locka tillbaka elever som hoppat, genom att göra utbildningen mer flexibel. “Det är ett bra sätt att komplettera vår offentliga skolsystemet och våra privata skolor”, säger Locke. “Det är ett sätt att nå ut till den stora gruppen av elever som inte går i skolan nu.

Tvåhundra studenter kommer att få en gratis laptop och skrivare, och ett stipendium för att betala för tillgång till Internet. Det finns ingen tutition.

Liksom traditionella skolor, kommer läroplanen att krävas för att uppfylla statliga normer, och studenter kommer att krävas för att ta Washington bedömning av studenternas lärande och uppfyller statliga examen krav.

Curriculum kommer att licensieras från företag som Paul Allens Apex lärande, och kommer att dra nytta av multimediaformat. Texter är ofta skrivna i en avslappnad stil för att hjälpa barnen kontakt med materialet, säger Rebecka Richards, skolans chef för läroplan och undervisning.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet