Hur man bygger ett effektivt samarbetssystem med slak och Evernote

Att hålla ett team som arbetar bra tillsammans kan vara en utmaning, och ett gott samarbete systemet kan gå en lång väg att göra det hända, kan ett sådant system byggas med bara ett par program som då de körs på rätt sätt kan göra ett effektivt samarbetssystem.

Så hårt som det kan vara att hålla gruppmedlemmar arbetar tillsammans på kontoret, är det ännu viktigare för lag med fältarbetare. Dessa anställda kan sällan komma in på kontoret och ett samarbetssystem är obligatoriskt att hålla alla informerade och i kontakt.

Det finns många verktyg för att hjälpa till i detta arbete, men två enkla program kan vara allt som behövs för att få alla på samma sida. Denna metod har länge använts och testats av författaren och bör fungera för de flesta team ansträngningar. Kanske viktigast av allt, är lätt att genomföra detta system.

Slack lagmenyn

De flesta framgångsrika team har en gemensam nämnare: bra, snabb kommunikation. Detta kan vara en utmaning för lag med distansarbetare. Gott samarbete ser till att ändra informationen får medlemmar som behöver veta.

Slack är en grupp chattprogrammet att när används på rätt sätt kan hålla medlemmarna informerade. Det är lätt att implementera och använda, de märken av ett bra verktyg.

Den primära funktionen av slack är att strömma medlem text chat i realtid. Det fungerar ungefär som Twitter, vilket gör det bekant för de flesta. Alla medlemmar kan se och interagera med Slack, så det kan bli upptagen om medlemmarna är pratsam.

Tänk på Slack tidslinje som en virtuell vattenkylare chatt. Detta är viktigt att hålla medlemmarnas moral upp och interagera med varandra. Nyckeln är att hålla ett öga på tidslinjen för att se folk inte spendera alltför mycket tid runt “vattenkylare”, istället för att arbeta.

Inrätta separata chatttidslinjer för vattenkylare och affärsfrågor. Detta håller alla fokuserar på arbete när så är lämpligt och avslappnade chattar vid andra tillfällen.

För Slack att vara ett effektivt verktyg kräver användning av direkta meddelanden. Dessa är privata meddelanden mellan medlemmar som bara de i tråden kan se och interagera med. Användning av en medlems Slack handtag kan användas, precis som i Twitter.

Direkt meddelanden skall alltid användas för samtal när det är lämpligt, även om samtalet är inte särskilt privat. Detta förhindrar att slösa allas tid vada genom huvudchatt tidslinje. Endast de som måste följa det kan göra det.

Individer kan anpassa enhets meddelanden att alltid veta när ett viktigt meddelande. Detta gör det enkelt att ha tid svar när det behövs.

Ställa upp släck och lärarlag medlemmar att använda den regelbundet kan hålla lag informerade och aktivt arbeta tillsammans, oavsett var varje medlem kan arbeta.

Mobila versioner av Slack hantera nu flera team, vilket gör det effektivt för frilansare som regelbundet arbetar med mer än ett lag. Välj bara rätt laget när du använder appen och flytta fram och tillbaka efter behag.

Evernote

Slack för kommunikation

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Slack går en lång väg att hålla gruppmedlemmar samarbetar, men det är inte mycket bra för delning av information. Det är där Evernote skiner, fånga informationen i många former och automatiskt dela den vid behov.

Som en fullfjädrad not app, kan Evernote kan användas för att samla in information i en mängd olika former. Dessa kan skrivas anteckningar, ljud, hyperlänkar, och video. Det lyser verkligen med att använda bilder som ett infångningsteknik. Du kan ta en bild av ett dokument i ett möte och har den omedelbart tillgänglig för gruppmedlemmar som behöver information.

Evernote kan skapa flera anteckningsböcker, och görs på rätt sätt detta kan vara både ett organisatoriskt verktyg och används för att begränsa åtkomsten. Detta gör det enkelt att bara presentera information till dem som behöver det, och därmed slösar ingen annans tid.

Delade anteckningsböcker är vägen att begränsa tillgången. Skapa ett anteckningsblock för varje undergrupp av medlemmar som regelbundet behöver samma information och andra bärbara datorer för alla. Individer kan ställa meddelanden till omedelbart informera dem när information har lagts till en bärbar dator.

Evernote för att dela information

Vi köpte ett hus i Kentucky som enbart till smarta hem recensioner. Kom tour webbplatsen Smart Home.

Evernote är speciellt användbar för säljteam. När ett beställningsformulär postas i rätt anteckningsboken är omedelbart tillgängliga för dem som behöver det. När initialt satt upp processen är automatisk, se medlemmar glöm inte att låta andra få veta.

Det är särskilt lämpligt att inrätta någon form av klient info anteckningsbok i Evernote. Detta säkerställer de som behöver veta när en kund rep har förändrats, tillsammans med kontaktuppgifter för den nya rep.

Att arbeta tillsammans, utan ansträngning

Ett samarbetssystem med Slack och Evernote kan hjälpa grupper arbeta tillsammans, hålla dig informerad, och förstärka medlemmar att de är en del av ett lagarbete. Ingen är kvar att hantera allt på hans / hennes egen.

Slack och Evernote fungerar på flera plattformar, vilket gör dem mångsidig. Systemet som beskrivs i denna artikel är byggt med iOS-versionen av båda apparna, eftersom de flesta medlemmar använder iPads, men bör fungera lika bra på andra enheter / plattformar.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze