Juniper Networks överstiger Q4 prognos med $ 1.274B intäkter, $ 0.43 per aktie

De flesta tech analytiker och investerare kommer sannolikt inriktade på Microsoft i eftermiddag, men det finns några andra noterbara fjärde kvartalet rapporter som leds ut efter klockan, inklusive Juniper Networks.

Visst, är SDN en bra idé. Men kommer det att få industrin stöd?

Den nätverksutrustning tillverkare avslutade året på en fast notera, att producera en nettovinst på $ 151.800.000, eller 30 cent per aktie (uttalande).

Non-GAAP resultat var 43 cent per aktie på en omsättning på $ 1,274 miljoner, en ökning med 12 procent per år.

Wall Street letade efter resultatet av 37 cent per aktie med intäkter på $ 1,22 miljarder dollar.

För 2013 totalt, Juniper avslutade året med $ 4,669 miljarder dollar i intäkter, upp sju procent från 2012, och icke-GAAP resultat på $ 1,28 per aktie.

Belysa fokus på hög IQ nätverk, bland andra tjänster, VD Shaygan Kheradpir gav en allmän översikt för 2014 färdplan förberedda anmärkningar

Min första prioritet är att utveckla en integrerad verksamhetsplan som fokuserar på flera värdeskapande initiativ, bland annat en mer fokuserad strategi för innovation som betyder en förbättrad kostnadsstruktur och en kapitalallokering strategi som resulterar i förbättrade avkastningen. Vi tror att dessa initiativ kommer att driva värde för aktieägare, kunder och andra intressenter. Vi ser fram emot en konstruktiv dialog med våra aktieägare som vi utför på dessa prioriteringar och vi kommer att ge specifika detaljer om vår plan under de närmaste veckorna.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

För innevarande kvartal, Wall Street vill Juniper att återvända med ett resultat på 29 cent per aktie och intäkter på $ 1,14 miljarder dollar.

Juniper följde upp med Q1 intäkter ledning av $ 1,120 miljarder $ 1,160 miljarder och icke-GAAP resultat mellan 27 och 30 cent per aktie.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”