Intels fasta styrkretsar leverans så tidigt som nästa vecka

En vecka efter Intel meddelade ett konstruktionsfel i en stödjande chipset som används i andra generationens Intel Core-processor, allmänt känd som Sandy Bridge, företaget sade i dag att det skulle återuppta sändningar för användning i datorer som inte påverkas av felet.

Samtidigt sade företaget att det räknar med att börja leverera en ny version av chipet i mitten av februari, vilket förmodligen kan vara så tidigt som nästa vecka. Företaget sade förra veckan att chipset med Serial-ATA-portar kan försämras med tiden och skada prestandan hos hårddiskar och DVD-enheter.

Stöd chip precis börjat sjöfarten på 9 januari så företaget verkar ha korrigerat problemet innan det var utbredd. Den sade att händelsen inte kommer att ändras bolagets första kvartal eller helåret finansiella utsikterna.

Intel snäpper upp Movidius att skapa framtida datorseende, VR tech

Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna

Intel levererar nya 3D NAND SSD för persondatorer, datacenter, Sakernas Internet

? Bland företag tech jättar tar pragmatisk innovation under

Intel, Intel snäpper upp Movidius att skapa framtida datorseende, VR tech, processorer, Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna, lagring, Intel levererar nya 3D NAND SSD för persondatorer, datacenter, sakernas Internet, Enterprise Software ;? Bland företag tech jättar tar pragmatisk innovation under