HPE tillför företaget flash funktioner till SMB lagringssystem

Hewlett Packard Enterprise rullar ut nya hybrid blixt och mjukvarudefinierade lagringsprodukter för små och medelstora företag (SMB).

Med denna utökade lagringsportfölj är HPE i hopp om att vinna marknadsandelar bland SMB söker företagsnivå datalagring minus kostnaden och komplexiteten i utbyggnaden. Den Palo Alto, Kalifornien-baserade IT-jätten säger de två nya lagringsalternativ sätta företag förmåga att sub- $ 10.000 prisklasser.

De nya produkterna inkluderar StoreVirtual 3200, en post-nivå, hybrid molnbaserad lagring system med början på $ 6000. Enligt HPE, den StoreVirtual 3200 ger SMB en 64-bitars ARM dual-controller array med en ny RAID stack och avancerade datalagringstjänster som snapshots, thin provisioning och replikering.

Det finns också nya solid-state drive (SSD) baserad MSA 2042, som HPE säger levererar hybrid blixt för applikationsacceleration, automatiserad tiering och dataskyddsfunktioner på under $ 10.000. Enligt HPE levererar enheten upp till en 60-procentig ökning av databastransaktioner per sekund och 80 procent snabbare ansökan svarstider jämfört med sin föregångare – på nästan hälften av kostnaden.

“Genom att sänka kostnaden för blixt och möjliggör en väv sammansättnings data över lagringssystem och hyper konvergerade apparater är HPE hjälpa kunderna få ut engångs teknik löpbandet och på lagrings de kan växa med, inte på grund av”, säger Bill Philbin, SVP och GM för HPE lagring.

I ett nötskal är HPE satsar på att en majoritet av SMB har trängts ut av modern teknik som blixt och mjukvarudefinierad förvaring. De produkter som finns (och prisvärd) tenderar att sakna viktiga funktioner. HPE vill lösa båda dessa problem för att låsa ett litet företag kundbas som skulle kunna hjälpa till att driva intäkter på lång sikt.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela