HP ger 200-serien, ProBook 400-serien bärbara datorer till SMB-marknaden

Den lilla biz PC-marknaden kan alltid använda klick sex appeal det kan få, och HP ser att leverera bara en klick – och ingenting mer – med ett par nya SMB bärbara linjer. Dessa modeller kan inte vända huvuden, men de kommer inte omedelbart framkalla gäspningar, heller.

200-serien är prisvärd erbjudande, från endast $ 249, med 14-tums och 15,6-tums sorter med antingen AMD eller Intel-processor alternativ. 255 G1 är den enda HP närvarande listor, och spec info är minimal bortom en 15,6-tums skärm, AMD-processor, och val av operativsystem, inklusive Windows 8 Pro. Alla modeller har funktionen HP 3D Driveguard, HDMI-utgång, och Altec Lansing högtalare.

Den ProBook 400-serien är en fylligare skiffer, med modeller som finns i 13.3-, 14-, 15.6- och 17.3-tums storlekar med priser som börjar på $ 499. Som med 200-serien, både AMD och Intel-processor alternativ är tillgängliga, och HP har gett lineup några design stil med “Meteorit Grey hölje”, aluminium accenter och en tunnare och lättare bygga. Du får också en hybrid hårddisk alternativ som kombinerar en traditionell hårddisk med några flashminne för att påskynda uppstart. Återigen har endast en modell varit noterat, 430 G1, med begränsad spec info.

Både nya laptop serien kommer att finnas tillgänglig senare denna månad. Även om de inte kommer att sätta världen i brand, de visar HP: s förnyat intresse för PC-marknaden att det verkade avsett att avsluta något för länge sedan.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet